• foto kleur

Aleid Eigenraam

Ik ben een zeer betrokken mens en ik ga door tot ik een bevredigende oplossing heb gevonden. Mocht het mij zelf niet lukken, dan weet ik mij gesteund door een breed netwerk van collega’s die op bepaalde gebieden vaak net iets anders weten of kunnen. Door mijn ervaring in de geestelijke gezondheidszorg, in het onderwijs en in commerciële sectoren zoals de bouw, het midden- en kleinbedrijf en beurs- en congresorganisaties bekijk ik een opdracht vaak op een verrassende manier.

Op verschillende gebieden heb ik veel ervaring: werving en selectie, organisatie van beurzen en congressen, inclusief de bijbehorende marketingcommunicatie, en personeelswerk. In 1999 ben ik sinds mijn studie teruggekeerd bij het vak dat mij al die tijd het meeste boeide: communicatie. Ik ben gestart in de bouw: projectontwikkeling en (internationale) bouwprojecten. De laatste paar jaar heb ik voornamelijk gewerkt voor mensen bij instellingen in de geestelijke gezondheidszorg. Daar ligt het accent vaak heel anders dan in de commerciële sector, maar er zijn ook er veel overeenkomsten. Het begint bijvoorbeeld altijd met communicatie tussen twee mensen.

Relaties waarderen mij om mijn open en rechtstreekse manier van communiceren. Ze vinden mij flexibel, accuraat, proactief en creatief.